Perfection of ageing

Veroudering is een feit. Men wordt ouder en doet tijdens het leven ervaring op. Vaak kijk je terug naar de jaren die zijn verstreken, en realiseer je dat je visie is veranderd in het leven. Je perceptie is veranderd en andere dingen zijn belangrijker geworden. Hoewel wijzer worden zo zijn voordelen heeft, zie veel mensen ouder worden als een nad...

Veroudering is een feit. Men wordt ouder en doet tijdens het leven ervaring op. Vaak kijk je terug naar de jaren die zijn verstreken, en realiseer je dat je visie is veranderd in het leven. Je perceptie is veranderd en andere dingen zijn belangrijker geworden. Hoewel wijzer worden zo zijn voordelen heeft, zie veel mensen ouder worden als een nadeel. Na het bereiken van een bepaalde leeftijd kan het alleen bergafwaarts gaan. Haren worden grijs, het gezichtsvermogen neemt af, leeftijds lijnen worden zichtbaar en het gehoor verslechtert. Dit wordt gezien als imperfectie, maar waarom? Waarom waarderen wij een oude wijn, maar verachten ons eigen verouderingsproces ? Met dit project wil ik proberen de visie die mensen hebben over veroudering veranderen. Ik laat de effecten van tijd, licht en lucht op stoffen zien, en hoe dit verandert. Met dit project laat ik zien dat er wel degelijk schoonheid in veroudering zit.

Meer

Perfection of ageing  Er zijn 3 producten

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Quick view
  81,82€ Out of stock

  Evaporatie bestaat uit 50% katoen, 40% Linnen en 10% van Vanish Extra Aqua oplosbare garens.

  81,82€
 • Quick view
  81,82€ Out of stock

  Alter is een stof met 50% van het katoen , 40% van linnen en 10% van Gutermann sulky solar garen. UV - licht zorgt ervoor dat de solar- garen veranderen. 

  81,82€
 • Quick view
  81,82€ Out of stock

  Evolve is een product op basis van dit deel van het ouder worden. Afhankelijk van het zwaveloxide gehalte in de lucht word het materiaal aangetast. Evolve bestaat voor 50% uit Katoen, 40% uit linnen en 10% uit zilver.

  81,82€
Showing 1 - 3 of 3 items